OMYL

OMYL

Anotace: Básně z roku 1956 (ve věku 20ti let)1.vydání 2017

OMYL

Šťastný otče. -JÁÁ?
To zní mi v uších,
zní jako hřích,
duše je ztracená.

Podávám ruku – Vám !
Zamyšlen stojím,
pohledět na Vás se bojím,
že srdce za to dám !

Z přeludu ztrácí se sen,
skutečnost vidím,
za sen ten trochu se stydím.
Já nejsem přece Ten !

Jak volno u srdce,
že není ztracené,
svobody zbavené,
že vytáh jsem ty bodce.
Autor D.Chaloupka, 20.04.2017
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí