Ráno v Lidlu

Ráno v Lidlu

Anotace: ......

Dnes po ránu zcela znenadání
Já cítil se jako pes pošlý
V krámě jsem stál za starou paní
Co prachy jí u kasy došly

Se zvláštním úsměvem vzala ty drobnosti
A šla je do regálů vrátit
Já ucítil v srdci hrot pocitu marnosti
Že nemám co v životě ztratit

Pokladní pro lidi chudinku zahrála
„Na nákup bez peněz – bravo“
Snad čekala aplaus tak pro sebe dodala
„Proč si to nesčítneš krávo“

Lidé jen mlčeli ve vší své parádě
Mě lesk se z nálady ztratil
A jako ve snu jsem u kasy na řadě
Otočil a všechno vrátil
Autor Blazius, 20.04.2017
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Eru Alonnar, jitka.svobodova, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravo

19.04.2018 00:13:50 | Eru Alonnar

jednou jsem takhle doplatil paní dříve narozené přede mnou nějaké drobné a pokladní to nesla jako podraz..

21.04.2017 21:12:16 | Traper

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí