Fúze horkejch lívanců

Fúze horkejch lívanců

Anotace: apoteóza věčnosti ždímání

vědecky dnes
magii ovládají
státem vysvěcení
exekutoři

před lety jsem hrál
privátní match
vytáhl jsem spodky
proti falešným esům

naučil jsem se
vnímat sílu času
i krátká ošidná
uvolnění napětí

a poučení ?

Inkvizitor
zrůda v hábitu víry
tě krutě mučí
za přiznání
nabízí rychlou smrt
a vysvobození z pout

exekutor jen
páchnoucí klaun
se zlatejma koulema
hladová pijavice
s jistotou
desetinásobku
Autor Hugo Ramon, 26.04.2017
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí