RYCHLOST

RYCHLOST

Anotace: Básň z roku 1955 .vydání2017

RYCHLOST

Obchodník řekne ti
kámen je kámen.
Dobře je děvčeti,
která má plamen.


Tohle byl úvod.
Však odbočil z cesty.
Když z tebe lije pot,
přemýšlíš hezky.


Co sis za úkol dal
dej brzy splnit.
Rychlík když ujechal
hleď jej dohonit.


Rozum vem do hrsti.
Pryč dej svůj pot.
Je - li proti srsti
vol :otrok – robot.
Autor D.Chaloupka, 27.04.2017
Přečteno 202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí