Kojící sakura nehledá stín

Kojící sakura nehledá stín

Anotace: vůně ticha

letky letěly
přes mýtinu kde
smrkaly smrci

mezi mezemi
se povaloval
starej stařec

umu moc neměl
až na zpěv květům
při východu slunce

sakury tisíců pupků
tančily tanec jara
v polibcích flétny

v zelených růžicích
osychal večerní stín
a sakura sála saké
Autor Hugo Ramon, 27.04.2017
Přečteno 191x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí