Zabíjačka

Zabíjačka

Anotace: Jedna z chválihodných akcí,které pro nás náš ŠÉF udělal.

Dnes tu máme zabíjačku,
tlačenku i jitrnici,
nestojí nás ani kačku,
pak mám v břichu tlačenici.

Dáme teplý ovárek,
trochu křenu s hořčicí,
k tomu vína pohárek,
nechci velkou opici.

Kdo se ale masa bojí,
kdo nemá rád vínečko,
spokojí se s petrželí,
nalije si pivečko.

To mám zase mastná ústa,
byla vám to žranice,
sklenice je zase pustá,
o pivo pak pranice.

Jitka měla starosti,
škoda ale že jsem řídil,
zda nás hezky pohostí,
asi bych se hodně zřídil.

Petr nalil štamprličku,
všechno se vám vypilo,
litr zmizel za chviličku,
na ráno nic nezbylo.
Autor František Jonák, 27.04.2017
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí