Teiwaz

Teiwaz

Anotace: ..

Sbírka: Mocné čáry

V hloubi duše světlo svítí
nenechej ho vyhasnout
duchové předků jsou v něm skrytí
co sílu mají úžasnou

objevuj tu sílu
která v duší se skrývá
která probudí v budoucnost víru
a na minulost s pokorou se dívá

dávný odkaz v našich duších
co identitu udává
mocný chorál slyšíš v uších
když zlá doba nastává

pějme opět tuto píseň
a probuďme v nás starý duch
vyžeňme z našich duší plíseň
vyvolejme v světě ruch

skrze duše světlo svítí
a pak ty duše spojuje
to světlo co zlé zničí
co káže ať náš rod bojuje
Autor lukassnajdr, 28.04.2017
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí