Vyprávím

Vyprávím

Anotace: Báseň z roku 1955 1.vydání 2017

Vyprávím.

Víš broučku co je diplomat?
Toť člověk silných nervů,
co chce jen snít, mít, znát
ve všem dění svou vervu.

Broučku, nenech se napálit
zkušeným diplomatem,
poznáš jej, budeš-li chtít,
že úskočným jde hmatem.


Cesta jeho broučku je klikatá,
zavírej zadní vrátka.
Až pro něj přijde si zubatá,
ta cesta poslední bude přímá a hladká.
Autor D.Chaloupka, 28.04.2017
Přečteno 197x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí