Hypomanická epizoda

Hypomanická epizoda

Anotace: Marie Antoinette

Není to pocit sevření, leč lehkým krokem k popravišti
Hltali její vzezření, té, co nezbyli žádná příště.
Ve zlomku slávy z marnosti, s lechtivým chtěním hédonisty
Nač si připouštět starosti, konec je přeci stejně jistý.
Je snad jen obnažený krk tím nejjistějším vykoupením?
Když dáváš hlavu na špalek a koketuješ s utrpením?
Pro srdce plné tajemství je nejvyšší táto víra:
Jen krása, kam se podíváš, na tu se přeci neumírá.
Autor Alisa 16, 28.04.2017
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí