Další den

Další den

Anotace: ......

Ve střepu kaluže
Zvlněném kapkami
Poznal jsem že asi vzlykám
Zřejmě mě dojalo
Jak už nic není před námi
Dnes - cestou odnikud nikam

Stíny mi podřízly
Hrdlo jak hadičku
Obloha zrudla od zlosti
Slzy mi uvízly
Ve flecích na tričku
A stromy se změnily v kosti

Hrany se rozlily
Svět odplul do dálky
Budoucnost byla jen smetí
Vzpomínky pálily
Jak loky kořalky
A v hlavě mi křičeli skřeti

Vzduch páchl odporně
Jak útroby kavalce
Smutek mé myšlenky máčel
A já dál toporně
S úsměvem zoufalce
Prostorem bez času kráčel
Autor Blazius, 28.04.2017
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Eru Alonnar, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je moc pěkná, i když z ní čiší beznaděj. Tak snad už je dnes lépe.

16.05.2017 22:09:19 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí