Z anglického okna

Z anglického okna

Anotace: -

Jak hřady holubic

Hřebeny střech

Nad kovově modravé

Z Manchesteru nebe

 

Cihlově červené

Obytné hradby

Protkané dvorky

Stezkami katakomb

 

V hromadách smetí

A mezi auty

Vzad slyšet vlak

A barevné skauty

 

Slunce mě hřeje

V podkrovním vikýři

Malíř by maloval

Tak píší básníři

 

O tom že

Když člověk hřeje se

Raduje se a směje se

O vůli

O vůli v člověku

Co nezměří ji míry

 

O tom že

V zimě zas třese se

A třes se ve strach šíří

Tak okno

Anglické zavírám

S díky za tu chvíli

Autor Bolder, 30.04.2017
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: vlnka, Frr, Jasmin de Paris, Jin&Jang, piťura, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, líbí se mi :-)

01.05.2019 11:11:46 | vlnka

Moc pěkné! S díky za tu chvíli...

30.04.2017 03:27:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí