=);-o)...půlnoční

=);-o)...půlnoční

Anotace: +++(☻;☻)+++

~~~~~~~~

‭++++++++++
‭Dámy,ženy,děvčata i holky
‭milé mé kamarádky
‭„ČARODĚJKY”
‭ze servisu si vyzvedněte
‭opravená pometliště
‭a jak se píše v každém komíně
‭o půlnoci letíme..
‭/a žádné až příště/

+++++

‭Na cestu přibalte si smích
‭a flašku rumu,v noci bude zima
‭tu radost nikomu neuděláme
‭u ohně se neohříváme.
‭A na tom „šibeničním vrchu”
‭uděláme trochu vzruchu
‭až do rána se tam juchú,hoduje
‭opeče se sele,rum se vypije
‭potom se zpívá,tancuje a křepčí
‭černého kocoura a sovu
‭dostane nejlepší.

+++++

‭Měsíc a hvězdy už dávno spí
‭a nás už svědí bradavice
‭tak potichu a tajně se ztrácíme
‭ke všem chlapům,klukům do světnice
‭do sklepa odložíme pometliště
‭a těšíme se teď „NA PŘÍŠTĚ”...
‭Tak kočky,zase za rok
‭my máme na 30.duben nárok.

~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 30.04.2017
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-), tak já S Tebou taky letím, Květko :-)!

01.05.2017 06:36:26 | Fany

he hahááá... Květko, četla jsem několikrát... fantastické a moc jsi mě potěšila!!! S dovolením si ukládám... ST. :-))

01.05.2017 05:51:15 | Iva Husárková

raděj zavřu dveře :-)

30.04.2017 18:54:36 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí