Strach

Strach

 

 

 

STRACH

 

Hů, hů , sova houká.

Hrr,hrr zní od potoka.

Drží se sukně holčička malá,

neví, že maminka taky se bála.

 

V pekle jsou čerti,

na zemi ďábli,

když jím též budeš,

kam by tě stáhli ?

 

V kalhotách čisto je,

čeho se bát,

ten kdo se nebojí,

umí se SMÁT !!

 

 

 

 

 

 
Autor D.Chaloupka, 02.05.2017
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí