Freudovo květinářství

Freudovo květinářství

Anotace: Z úcty k myšlence Zikmunda...

Pod tíhou krásy zvedli zrak
A schovali se za krasu.
Poslední noc a první den
Strnuli hoši v úžasu,
Když našli srdcervoucí vjem,
Co pěstil Zikmund potají,
Co jistojistě zabijme
Když všechny snahy
Zmírají.
Jiného východiska není,
Zda obdivuješ - utrhni,
Leč vraždou dojdeš k pochopení
Snad jenom kytka o tom
sní.
Autor Alisa 16, 02.05.2017
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí