Spíš a sníš

Spíš a sníš

Anotace: Copyright Disspraktik Robert Brtník 4.5.2016

Dívám se okny ven přes žaluzie
Sleduji co vykouzlí ve hře světla má Fantazie
A ty vedle mě spíš, o čem se ti zdá?

Svět je pro mě krásný místo
Když přijde na lidi, je mi ale nějak dusno
A ty vedle mě spíš o cem se ti zdá

Slyším jak se to stupňuje uvnitř mojí hlavy
Jako když dupou ocelový davy
A ty vedle mě spíš, o čem se ti zdá

Svět se nejspíš zbláznil a schyluje se k šíleným událostem
Vydejte ty básně, alespoň post mortem
Já na to seru..Jdu spát s tebou a budeme snít-O čem se nám bude asi zdát

Autor Disspraktik, 04.05.2017
Přečteno 483x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásní:-)
S obdivem
Tvořilka Lenka.

06.05.2017 22:28:55 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí