v samotě dvou...

v samotě dvou...

Anotace: ...

Je to složité

 

na tebe nemohu vzpomínat

přesto je někde ve mně ta skříňka

co občas jak hudba daruje pocity

něhy takové čisté

pohlazení

polibek na čelo

ale bez čela a bez dlaní

 

vlastní slova mě zrazují

podkopávají mi nohy

proto padám

a pak běžím dál

cestou z písku

klikatou

slyším jak křoupe

 

namáčím hlavu a vlasy sedám na parapet

jen tak tiše přijímám teplo

co trochu pálí do tváře

tu a tam mě štípne komár

to abych věděla že sny jsou za lháře

 

vždy to začíná tebou a končí mnou

 

Autor Avola, 04.05.2017
Přečteno 318x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, jitoush, enigman, Sunflower, zelená víla, Luky-33, JSJ, Iva Husárková, Jin&Jang, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu komáři...

05.05.2017 11:45:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí