Blouznění

Blouznění

Anotace: ?????

Blouznění

Kotouče prachu
Mračno ptáků
Opilých smogem
Kvílivé tóny
Silných kytar znějících v chladu
Zmalovaná ústa
Kabelky poběhlic pohozené
Cestičky potkanů
Přetékající popelnice povalená
Řev chlapa
Ruka pořezaná
Kmitající vrtačka
Ústa potrhaná
Skalpely skalpelů
Řez tkání roztržitý
Obědy na lístky
Statné ženy rozdávající
Rezavý hrnec
Podokapím usazený
Mihotavé bloudění světlušek
Černou nocí unášených v dál
Roboti vřeteno tenkých nití spřádající
Hlavy ryb
Špejlemi nad ohněm prošpikované
Myšlenky opruzením zvadlé







1983

Autor Beďa, 05.05.2017
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: dívka s velrybou, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když člověk pšikne, všechny zmatky, co má v hlavě vyletí do vzduchu a je to pěkně nadupané šílené disco... moc pěkné... ST. :-))

06.05.2017 05:34:20 | Iva Husárková

zajímavý postřeh a díky za ohlas

06.05.2017 13:37:54 | Beďa

:-))

07.05.2017 04:16:30 | Iva Husárková

:))

09.05.2017 05:22:48 | Beďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí