Na plav en in a

Na plav en in a

Anotace: Muck :*

Láska páska, přišlápla jsem konipáska,

jak to chudák přežít má, když je doba neklidná?

natočím ho kamerou, na to lidi zaberou,

pár ochránců přírody,

proň založí odbory,

To, že ptáček skorem chcíp,

nevadí, to fejsbůk chyt,

Kondolence maličko, pohladila srdíčko,

vždyť by málem konipáska,

nevšimla si lidská cháska.

Autor Veverkazeli, 07.05.2017
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Favi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no a kde je obrázek? :-))

08.05.2017 11:18:31 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí