Hagalaz

Hagalaz

Anotace: ...

Sbírka: Mocné čáry

Černočerná mračna stahují se nad krajinou
slibují bouři velkou silnou dosud nepoznanou
krupobití silné jako nejpevnější kov
tu noc ještě prohlubuje hlasitý hukot sov

Hagalaz je branou k smrti
symbol černé temnoty
hagalaz je runou co vše hezké drtí
úpadek do věčné němoty

Mračna temná putují dál krajinou
kdoví jestli ještě vůbec někdy pominou
obr spolkl slunce a spolu s ním i naději
přijde život co jest horší než smrt příteli

Hagalaz je runa černá
po zdech ji teď maluji
hagalaz je peklu věrná
peklu věrnost slibuji

Hagalaz je síla běsů
co zabijí vše nádherné
hagalaz zrodila se z děsu
s ní přijde temno pochmurné
Autor lukassnajdr, 11.05.2017
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí