Uplakané ráno

Uplakané ráno

Anotace: -

Dnes vstalo uplakané ráno

Vehnalo úsměv do koutků

Zalilo za mě venku záhon

Sprškou z nebeských kohoutků

 

Do virblu na doškové bubny

Hvízdají kosi umytí  

Moudrost má žízeň jako studny

Plní se lidem pro pití

 

Užívej rána jako tohle

Celými doušky člověče

Na slzy nesmíš brát vždy ohled

Vždyť každá voda proteče.

Autor Bolder, 12.05.2017
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Akyš, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí