Ďábelská msta

Ďábelská msta

Anotace: ???

Ďábelská msta

Na temném nebi
Snáší se
Tucet
Andělských křídel
To andělé je
Opustili
Aby už létat
Nemuseli
Pomalu se
Ke spánku uložili
Zemi zachvátila
Ďábelská msta
Kdo tě teď
Chránit bude
Byl jsi jeden ze sta
Snad jeden z tisíce
Byl jsi hvězda
Ukrýval ses
Do zdí
Do studených měst
Nechápeš
Že anděl
Nebude tě vést
Chránit tě
Máš svou čest?
Máš-li ji čistou
Nemusíš se bát
Ďábel musí jen
Svobodu ti dát





2004

Autor Beďa, 13.05.2017
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí