Noční úvaha

Noční úvaha

Anotace: Noční úvaha o životě

Potemělá lucerna.
Temná noc začíná.
Hvězdy na obloze kreslí obrazce,
o čem vyprávět? O lásce?

Nikdo nechce zůstat sám.
Nikdo nebude vědět, jak to zvládám.
Je jen noc a bloudím bez světla,
bloudím ulicemi dávného města.

Ztratil jsem důvod proč dýchat.
Ztratil jsem vůli něco stále hledat.
Rozhodl jsem se odejít,
vše ukončit. S pozemským životem se rozejít.
Autor Whisky Wolf, 17.05.2017
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Razer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užívej si života a raduj se

18.05.2017 10:17:58 | jitka.svobodova

hihi. to nejde. nebo...do nebe, poslat sebe, však nedoporučuju...

17.05.2017 12:00:00 | Razer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí