Tak nějak o troše lásky

Tak nějak o troše lásky

Anotace: ...

Čas nastavil svou tvář
a čelíš všem barvám
svých pocitů
tak vehementně
až se prostě ztratíš
ve spojení
se sebou
a přitom
Jsi tak neskonale
krásný
ve své zranitelnosti
a nahotě duše

Stačí jen letmý závan
vábení našich těl
a pak už pouštíš
zábrany
a jsi odevzdaný
tomu co přichází
odevzdaný jediné
chvíli
Kde všechny barvy
tvých pocitů
splynou

Jsme neseni křehkostí
každého nádechu
a výdechu
Tou nekonečnou vlnou
beztíže

...než nás prostoupí
propast našich realit
Autor Alci, 18.05.2017
Přečteno 337x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, JSJ, Amonasr, Marcella, Jin&Jang, Kapka, piťura, Laika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a také jsme neseni časem do poznání ...

23.05.2017 10:23:24 | Marcella

Jsem ráda, že jsem směla číst toto nádherné a velkolepé, duchovní dílo..

18.05.2017 12:37:40 | SVĚTLO INSPIRACE

Barvy pocitů... ST

18.05.2017 11:47:44 | Kapka

Pěkná ST :-)

18.05.2017 11:13:34 | piťura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí