Rány rána

Rány rána

Anotace: ...

Vrtkavé světlo nočních lampiček
sejmuté mravenčím příchodem
nového dne
Okousané nehty
pohledy z prázdných ložnic
v tichu a chvění

Zlatý déšť umírající noci
zlatý déšť umírající s nocí

Něco mezi ničím a vším
s kominíkem osobní iluze
Ospalky svítání
v paspartě libida

.
.

a ráno nezmoudřelo
a ráno se obulo do své pravidelnosti
Autor Alci, 19.05.2017
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, JSJ, Amonasr, Marcella, Nikita44, Kapka, piťura, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tady je vidět výjimečnost každého rána ...

23.05.2017 10:09:19 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí