Už ne....

Už ne....

Anotace: .....

Sen je sen a den je den,
realita je tu nová.
Tak schválně zahrajem si ..
kdo se před ní schová?!
Ten kdo zavře oči před ní neuniká,
jen mu lepší,hezčí svět vzniká.
Asi i já zavírám oči
a čekám až má mysl do toho lepšího skočí.
Ne!!!
Nechci se vyhnout problémům,
chci podívat se do očí strachu...
Nechci se jen proplétat v množinách hvězdného prachu.
Už nechci se bez boje vzdávat
a jen bilým praporkem pak na všechny mávat.
Musím teď všem najevo dávat,
že za jejich chyby je já budu kárat.
Ale budu muset kárat i sebe,
musím se konečně sama shodit ze sedmého nebe...
Autor Janica, 16.02.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí