Akordy můzy

Akordy můzy

Anotace: pocity

Akordy múzy

Neúprosný rytmus
Kulomet klouzavých slov
Vyluzujících vábnou melodii

Unavené oči malíře
Neurčité tahy štětců
Vytvářející určité obrazce

Básníkovy představy
Přeludy? Myšlenky?
Snění kdesi ve výšinách?

Chorály varhaní
Mohutné akordů souznění
Nástroj starý stovky let

Potrhané stránky Bible
Zdobené siluetami svatých
Ilustrace zlacené i cenné

Postavy umělců
Rozevláté, neposedné
Zapomenuté i nalezené
Opětované i zneuznané

Autor Beďa, 21.05.2017
Přečteno 196x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí