Posledních pár minut

Posledních pár minut

Anotace: Poslední minuty před koncem

Zbývá nám jen minut pár,
pak se ozve hromobití.
Vše začne a zase skončí.
Zůstaneme sami ve tmě.
Začne bouře a ta nás zničí.
Vteřinová ručička se neúprosně točí.
Konec světa právě nastává.
Černá smrt se po Zemi prochází,
zdá se, že jí nic nezastaví.
Ručičky hodinek se zastavily- naše dny jsou sečteny.
Autor Whisky Wolf, 22.05.2017
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posledních pár vteřin před zábleskem
se mé srdce trápí steskem
Už to nestihnu
a tomu se nevyhnu

22.05.2017 13:58:27 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí