Dešťová kapka

Dešťová kapka

Anotace: Myslím na jednu dešťovou kapku, co spadla uprostřed léta, ležela klidně v okapovém žlábku, pak zm...

Myslím na jednu dešťovou kapku,
co spadla uprostřed léta,
ležela klidně v okapovém žlábku,
pak zmizela, byla po ní veta.

Jakou rychlostí vzduchem letěla,
než dopadla až k nám,
o tom tušení neměla,
přiznala se nám.

V odraze jejího vodnatého těla,
spatřil jsem všechno, co jsem chtěl,
kdo ví, co povědět nám chtěla,
co všechno já z ní vyčíst měl.

Myslím na ní kudy chodím,
na jaře v létě na podzim,
když vánicí, sněhem se brodím,
všude na ní narazím.

Je to moje bludička,
která mi v hlavě dřímá
je krásně vlhká celičká,
hladká, lesklá, přímá.

Když mám velké starosti,
myšlenky upnu k ní,
zavřu se do své místnosti,
moc krásně se mi spí.
Autor sarka, 22.05.2017
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Kapka, piťura, Jin&Jang, Laika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...

08.08.2017 12:36:55 | Kapka

děkuji

22.05.2017 21:24:24 | sarka

noblesní

22.05.2017 21:12:07 | Laika

přenádherné..

22.05.2017 18:41:58 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí