Až vykouřím posledního...

Až vykouřím posledního...

Anotace: ????

Až vykouřím posledního…

Ze skály
Vytryskl
Vystřelil plamenem

Hodím tě
Do dálky
Jakoby kamenem

Plamenem
Žhavím tě
Sžírám se citem

Kolem to vaří jen
Lítá mým bytem

Je to tu dokola
Jako v černém ranci

Už jsem jen dohola
Žerou mě draci

Žerou mi nohy
Užíraj koule

Volám i bohy
Tlačím si boule
Boule
Boule

Autor Beďa, 23.05.2017
Přečteno 203x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jsi nějak v ráži, jen tak dál... :)

23.05.2017 14:41:41 | Philogyny1

Co tím chtěl básník říct ?
Kde se to v něm bere ?
Už ho asi všecičko
prostě všude sere.

23.05.2017 09:25:43 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí