Jednou přijde sen

Jednou přijde sen

Anotace: ......

Jednou přijde jeden sen
Co vlastně nebude se zdát
Stejně jako všední den
Jen někde v dálce bude hrát
Vítr ten věčnej muzikant
A nadzvedne ti trochu vlečku
Kterou stejně uvidí jen těch pár zasvěcenejch duší

A pochopíš proč náhle ztich
Proč nemůže dál znít
Když v houštinách je páchán hřích
Co nedá se s ním žít
Pak měsíc kráčí oblohou
A stíny jsou zas na nohou
A krev se změní ve víno
Jak naše touhy zahynooooou

Jednou přijde jeden sen
Co vlastně nebude se zdát
Co možná bude osudem
Nebo jen mlhou z blat
Nebo jen pouhou nadějí
Jen stopou v bílý závěji
Jen stopou v bílý závěji
Jen stopou v bílý závěji
Vždyť víš

http://www.youtube.com/watch?v=ZTZsp74xC-M
Autor Blazius, 24.05.2017
Přečteno 474x
Tipy 10
Poslední tipující: Laika, Fany, VEDz RVAHEs, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

25.05.2017 09:52:13 | Fany

Určitě.
Kdo nesní, nežije.

25.05.2017 09:26:35 | VEDz RVAHEs

Ten styl...:-) Ten nádherný styl psaní...

24.05.2017 23:23:36 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí