Cena vítězství

Cena vítězství

Anotace: ..

Krásná naše rozlehlá Rus
stala se hrobem pro miliony svých synů
tuším tak nějak že i já tu dnes
v nekonečné stepi zhynu.

Přišli vrazi vyloupit naši zem
aby ji pošpinili svojí řečí
já neváhal a hned jsem popadl zbraň
a teď se v zakrváceném cáru hadru zmítám v křečích

Za cenu vítězství nasadit životy
za naši velkou Matku vlast
ať není náš národ zavrhnut do věčné nicoty
zemřít za tuto myšlenku je pro mne slast.

Jak tu tak ležím a za vítězství umírám
dochází mi že víc už tě nespatřím
a tak poslední polibek po větru posílám
už víc do tvého života nevkročím.

Za cenu vítězství vzdát se lásky
a bojovat za vyšší cíl
přežití je smysl téhle války
a mne už nezbývá sil.

Dunění děl mě vyprovází
na mé cestě poslední
temná je obloha a slunce zachází
za zvuků smrtelného chroptění.
Autor lukassnajdr, 25.05.2017
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí