Meč ve tvaru

Meč ve tvaru

Anotace: Zajímavé porovnání....

Taky vás někdy napadne

proč vlastně měli křesťané

to co je k smrti blíže

meč ve tvaru kříže?

 

A co k tomu dodat více

proč Turci mají zbraň

ve tvaru půlměsíce?

Autor Tom XVI, 25.05.2017
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Alci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí