Korálky snů

Korálky snů

Anotace: ...

Poskládám korálky svých snů
a pověsím je na šňůrku
hezky pečlivě
jeden za druhým
den za dnem
sen za snem

Pak se obléknu
do náhrdelníku
všech těch
navlečených snů
a tužeb
a jak víla
protančím se
k tobě
v tobě

Jen tak jakoby nic
mě svedeš
jako vždycky
ze mě dostaneš
i ten poslední korálek
i ten poslední sen
i ten poslední sten
Autor Alci, 25.05.2017
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Frr, Marcella, Amonasr, Fany, piťura, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... na půl oblečená a s tvými vnady, věřím, že i andělé se budou prát

06.06.2017 11:29:09 | Marcella

Milé :-)!

25.05.2017 16:20:45 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí