Pomsta

Pomsta

Anotace: - - -

Asi jsem byla hodně zlá
v minulém životě,
ženská bezcitná.
Možná jsem trápila muže,
nebo jsem byla chlap,
který si násilím
bral lásku u žen.
Musela jsem být
chodící hrůza,
běsnící pes
trpící na vzteklinu.
Byla jsem morem
na který umřel král
i podhradní lůza.
A necítila jsem žádnou vinu.
Byla jsem voják… žoldák…
pro kterého život nemá cenu.
A Tebe… teď… a tady…
Tebe jsem dostala za odměnu.
Jsi pomsta
za veškeré mé žití,
za každou myšlenku i čin.
Jsi součástí mého života.
Jsi soudce mého bytí.
Jsi má vášeň…
Jsi má touha…
Jsi má…
nekonečná samota…
Autor Silvie, 25.05.2017
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, aravara, piťura, Alci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pitvat sám sebe je nejhorší, co může člověka potkat

16.03.2018 09:34:40 | aravara

To musí být teda dáreček... pěkná, líbí... :-)

25.05.2017 16:44:54 | piťura

To znám,ten pocit..ST.

25.05.2017 16:01:52 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí