Mŕtva tuláčka

Mŕtva tuláčka

Anotace: O čom všetkom si snívala. Čo všetko si si sľúbila. Pred tým než oheň splanul a spálil tvoje plány...

O čom všetkom si snívala.
Čo všetko si si sľúbila.
Pred tým než oheň splanul
a spálil tvoje plány.

Ach mŕtva tuláčka.
Nikomu nebudeš chýbať.
Nikto ťa nemal rád, snáď len tie mačky a psy,
ktoré len preto žrádlo mali ťa rady.

Ach mŕtva tuláčka.
Už nikdy nepovieš, čím horelo tvoje srdce.
Čím blesalo, keď si bola málé dievča.
Čo ho zlomilo a zatvrdilo proti svetu.

Si mŕtva mŕtva tuláčka, medzi mŕtvymi tuláčkami.
Na ktorých si nikto nespomenie a nikto ich nemal rád.
Ktoré zhoreli v nenávisti a ignorancii ľudí,
dávno pred tým než ich skutočné rany.

Tvoje plány a sny budú snívať ďalej,
tuláci odsúdení k ohňu ničotnosti a opitej slávy.
Tuláci kráčajúci k záhube.
K plameňom svojich túžob, kde zhoria k zabudnutiu sami.
Autor Agate, 26.05.2017
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Harold Smiths
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přenádherné!

26.05.2017 01:07:25 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí