Něco,když končí,já začínám

Něco,když končí,já začínám

Anotace: není to moc dobrá báseň,ale je ze života...o tom jak po otřesu znovu srovnat svůj život

Jak mám jíti vpřed?
Když vzpomínky táhnou mě zpět?
Drží mě zrezlými okovy,
již chci,aby právě tento čas byl stopový.
Začít znovu s úsměvem na rtech,
míti opět čistý list v prstech.
Popsat ho již jen svými slovy,
ať něco šťastného mi poví.
Nové vzpomínky hromadit do truhly,
na chvíli jen jsme se z reality trhli.
Teď musím začít od cílové čáry,
udělat zas z myšlenek páry.
Něco,když končí,já začínám,
že je to těžké,to já znám.
Autor Haydée, 16.02.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, ale chtělo by to větší spád..

16.02.2007 19:46:00 | good fairy

Dneska ses mi trefila do noty..

16.02.2007 18:53:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí