uplývání

uplývání

Anotace: __________

ulice Prahy šedivý pod náporem večera

                                 a vlhký vzduch

drolíce omítky starých budov

je cítit příměsí všech vyhaslých lásek

                           a vášní velkoměsta

 

tvoje ospalé prokřehlé tělo

               vsazeno do obrovské džínové bundy

je zhmotněním přítomnosti plynule přecházející

                                    v ustavičné uplývání

i my dva přispíváme do kolektivního vědomí

                 naším svědectvím dialektiky lásky

Autor Harold Smiths, 27.05.2017
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, piťura, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=u7K72X4eo_s

28.05.2017 11:56:09 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí