Žít

Žít

Anotace: ---

Dnes vecer jsem se probudil
Chtel bych jak dite zit
V zivote jsem usel jiz mnoho mil
Ale jen pozpatku umim jit

Chodim jak vecer pred ranem
Chtel bych zas znovu snit
Jak zimu zahanime pred jarem
Do oka stale navlekame nit

Jednou aby me potkalo to
ze pramen se zmeni v reku
A moje nejvetsi zivotni moto
Zase tu bude na veky veku

Zij a pouze zij okamzik
Zahod za hlavu vse a vsechny
V tom spociva ten trik
Uz nemusis vnimat vsechny steny
Staci jen zacit zit
Autor kracimtmou, 31.05.2017
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi nádherná bytost
S nejhlubším obdibem Tvořilka Lenka neboli Světlo Inspirace, však nyní ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM PROSVÍCENA, byť přesto jsem jenstín..

31.05.2017 10:07:20 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí