Donucené soužití...

Donucené soužití...

Anotace: Tuto báseň jsem napsala dneska ve školní lavici...nešlo mi tak o formu a kvalitu, ale o vyjádření pocitů k jednomu člověku.Děkuji za pochopení a chtěla bych poprosit o vaše názory.

Chladný polibek na mé popraskané rty.
Vlasy pryč ze tváří a nademnou Ty.
Tvá umělá představa mé svěšené hlavy.
Rychle se mě, jen rychle se zbavit.

Zoufalé pohledy do Tvých prázdných očí.
Svázené ruce, Ty v rázném gestu.
Z emocí krutých srdce se mi nerozskočí.
Vyhnal si mě na křížovou cestu.

Padlá květina v náručí vraha už tleje.
Proč přejíždíš prsty po šíji?
Tak hrozně, tak hrozně se mi směje.
Právě pochopil, že už nežiji.

...

Donucené soužití časem přijde v kobce.
Falešné nářky si s lidmi taky zkusím.
Večně vedle sebe, kosti v naší hrobce.
Jsme mrtví, snad už se Ti nezhnusím...
Autor Severka, 16.02.2007
Přečteno 266x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hjezka, jsi sikulka!!

27.08.2007 19:08:00 | carodejka

to radši ne-e...psaní mě baví mnohem víc:o)

17.02.2007 14:55:00 | Severka

Co takhle radši dávat ve škole pozor?

17.02.2007 00:46:00 | Dandysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí