Jak to poznám?

Jak to poznám?

Anotace: nevím...

Miluji nebo nemiluji?
Jak to jen poznám?

Včera to bylo,co jsem ti psala,
asi sem to dočista jasna zvorala,
neodpověděl si mi na to,
tak proč to tak moc bolelo?
Nevím,co chci, chci tebe nebo jeho?
říkal si:hraješ si semnou,
tak proč to dělám?
proč chci ho a když tě nemám,
tak mi chybíš?
proč se tu neobjevíš?
Chci tě obejmout a zase ti říct,
že mi na tobě záleží a vlastně mnohem víc..
Autor Mispul, 16.02.2007
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí