Černý anděl

Černý anděl

Anotace: Tak jedna z mých starších, které jsem časem nepoztrácela:o)

Byl jen černý anděl,
který na zem spadl.
Svou nevinnost si
v nebi tajně kradl.
Pak jej vlastní chyby
svrhly do země stínů,
kde mu křídla zlámou.
Tady naní Ježíš,
tak jak to zvládnout???

Tak jen černý anděl
s duší rádoby bílou.
Hledí na svoje nebe
ozonovou dírou.
V očích lidí musí tušit,
že hledaní zlatý je těžký zrušit.
Nevinný touhy zas ho žerou,
halucinace, šeredy kde se berou?

Za ty léta vzdoru zvedl
zas své propíchané ruce.
Prosil a plakal,
chtěl obměkčit jeho srdce.
Už konečně přestat
by to asi chtělo.
Jenže jak?
Kéž by to Bože tak nebolelo...
Autor Severka, 16.02.2007
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt krásná, co dodat...páni jak to děláš, tak smysluplné nenucené básně jako skládáš ty, to nedokáže fakt skoro nikdo tady z amatérských autorů!! fakt smekám!!

24.02.2007 00:11:00 | TerkaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí