Chci být

Chci být

Anotace: ...

Chci být hvězdou
v rudé záři
chci být cestou
do šťastných tváří

v příznivém větru
letadlem můzy
sladkou paní
v domu hrůzy

na křídlech břehu
romance snů
roztínat pohled
sloužící zlu

Chci vrátit se do oblak
po doteku lilií
co v promněnách slunce
sladkobolně probíjí..
Autor seed.misulka, 16.02.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí