Z lásky žal

Z lásky žal

Anotace: ..

Všechno je tak pomíjivé
ten život a všechny jeho rány
nic v něm není spolehlivé
musíme se učit žít se sebou sami

láska nemá smysl žádný
je to jen stav dočasný
máš pak chuť plivat na ní
když přijde konec předčasný

když jeden stále miluje
a druhý už to necítí
s tím se těžko smiřuje
když náhle zvadne jarní kvítí

kde pak hledat naději
když ta největší tě opustí
je to těžké příteli
když budoucnost se rozpustí
Autor lukassnajdr, 05.06.2017
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí