druhý děda

druhý děda

Anotace: ___

možná jsem

romantik
čím starší
tím dojatější 
 
když potápí se
titanik 
nehraji si 
se slovíčky
 
verše píši
ze slabik
nevolno mi jest
z politických trafik
 
nejsem dislektik 
jen
špatný gramatik
bohém 
 
srdcem huron
už ti nedonesu
flašku rumu
nepřimáčkneš váhu
 
arogantním němcům 
hejno špačků se láduje
srdcovkami 
už ti nedoběhnu do boudy pro háček
 
na přitáhnutí větví ze země
třešňovým sadem
se rozléhá motorovka
a špačci naposledy zamávali 
 
křídly
 
kdyby na světě
neexistoval Pán Bůh
svůj život bych už
dávno vzdal
Autor Stavák, 05.06.2017
Přečteno 216x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova, Iva Husárková, piťura, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přestaň se potápět, zapal dědovi svíčku, srdcovky jí pověs na uši a pak je spolu snězte, naložené v rumu bývaj nejlepší... :)

05.06.2017 15:49:51 | Philogyny1

:-)

05.06.2017 18:36:21 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí