S tebou

S tebou

Anotace: S pravou láskou po boku tak to je nádherné prožití života.

Jen tebe miluji
jen po tobě toužím,
ty jsi ten důvod
proč stále se soužím!

Jen s tebou jsem poznal
význam splynutí duší
jen s tebou mé srdce
jak na poplach buší.

Jen s tebou dává můj život smysl
bez tebe temná je moje mysl.

Bez tebe se stále soužím
být ti po boku po tom já toužím.
Společné budoucnosti jdeme vstříc
máme se rádi co můžeme chtít víc.
Trable jenž život nám přichystá,
náš vztah hravě zvládne,
jelikož v srdcích láska nám vládne.
Autor FORY11, 16.02.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mi jde z toho mráz po zádech.. brrr.. hezké

16.02.2007 21:58:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí