In nomine Spiritus Cervisia

In nomine Spiritus Cervisia

Anotace: pohádka od bírmena :-)

čtvero dílů světa
svůj sen spí
pod střechou
kvintesencí

ponejprv vody
naber do dlaní
a mni zelený den
se sluncem

napodruhé
prsty své vlož
do lůna matky
černozemě

třetího dne
v oku pouště
muži ohně
stojí při tobě

do kvarty
se směje vítr
drží v ruce
pípy cvikr


dále slyšte slovo
neposkvrněné pěny


zvláště ti
kdož naleznou
nezkalené zalíbení
v pevných hradbách
nektaru radosti
mohou přitisknouti
svůj nedočkavý
spodní ret
na orosený okraj
hájemství hořkosti


a také ti
kdož pominou
se na rozumu
při zbavení
soužení všelikých
mohou projíti
skelnou branou
bez uzardění
jim je zaslíbeno
království rzi
Autor Hugo Ramon, 08.06.2017
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Laika, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pln překvapení ST

09.06.2017 10:34:12 | Dědek mrak

Dekuji za podnetne komentate ;+)

09.06.2017 01:13:09 | Hugo Ramon

Korbel na zdraví
do výše povznáším.

08.06.2017 23:18:27 | Slav Milo

Spiritus sanctí-Špiritus sanctí****ST. :-D*ST*

08.06.2017 18:37:24 | Frr

To je tak nádherně vzletné a mě blízké :-)

08.06.2017 18:18:05 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí