Za zrcadlem

Za zrcadlem

Anotace: ...

Podivná plocha zrcadlení
snad neskutečných obrazů,
co zdá se být, už vlastně není,
lapeno dobou odrazu...

Zvědavost moje smysly tříbí,
ještě kus dál se vypravím,
buď natluču si, ale co kdybych
zbohatla novým poznáním...

Prostor i čas se náhle ztrácí,
fantazie se živou zdá
a tak jako procházka v mracích
krajina citů kouzelná...

Ve vzpomínkách pohádka z dětství,
kdy jasnozřivé brýle měl
čert, který zapůjčil je ševci,
a ten svět v pravdě uviděl...

Co dříve bylo důležité,
najednou změnilo svůj plášť,
a emoce mně dosud skryté
přinesla jemná svatozář,

která vše kolem prostoupila...
Měla bych myslet na návrat.
Tak zvláštní sen, nebo jsem byla
vážně tam, kde má každý rád?
Autor Cecilka, 14.03.2005
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak vidíš..pak že nejsi krásná??
..i zrcadlo ti svatozář tvou zviditelňuje..takže tu je..takže tu je..takže tu je!!! :o))

21.10.2005 07:27:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí