Můj první let

Můj první let

Anotace: Ikaros bez vosku :-)

o lítání
se mi možná
nikdy nezdálo

jeden z prvních nočních ptáků
mě zavedl na vysokou skálu
uprostřed zelený džungle
rozhlížím se a už letím
stále rychleji
nekonečně dlouho
stále dolů
do nekonečnýho dolu

čas usnul
a já dumal
jestli se v trávě rozplácnu
nebo se probudím
jestli je tam na dně voda
nebo aspoň trampolína
do prdele!
přece se nezabiju!

jen proto
že letím
blbým směrem
Autor Hugo Ramon, 09.06.2017
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) pobavilo, Ikare :-)!

10.06.2017 06:21:37 | Fany

Zažeň noční můru
příště lítej vzhůru.
Snad jsi se včas probudil? :-)

09.06.2017 18:06:39 | Kapka

I MĚ SE JEDNOU ZDÁLO O BEZEDNÉ PROPASTI..TEN ŽIVÝ POCIT VE SNU ZNÁM, ST.

09.06.2017 17:51:54 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí