Separátor

Separátor

Anotace: Mé poslední darování krve.

Mnoho ženských v bílém plášti,
navzdory všem minutám,
nejsou cítit ke mně záští,
potichu jsem,nedutám.

Jsem tu první zákazník,
našeptává vnitřní hlas mi,
vyvstává však otazník,
zda mi vezmou hodně plazmy.

Já se ale nebojím,
dneska bude jenom jedna,
s jehličkou si poradím,
vedle mně je nová bedna.

Každá mě chce do žil bodnout,
na poprvé všechno klaplo,
já se nesmím ani pohnout,
trochu krve na zem kaplo.

Separátor dobré značky,
za tu chvilku odpočinku,
asi nestál malé kačky,
dostaneme i svačinku.
Autor František Jonák, 09.06.2017
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji že jsi dárce líbí ST. :-))

10.06.2017 03:47:46 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí