Ekvivalentní

Ekvivalentní

Dnes není den na shledání
Na potírání pekla způsobeného chemickými vzorci
Na velebené pokusy rozžírající kůži
Jako jsou milostná vyznání
I dřevěná lavice tlačící do zad

Jsi padající hvězda
Pod kterou nepřistavili záchranné sítě
Jen si toho nikdo nevšiml
Až malá holka
Kterou nebereš na vědomí

Jsi moje chybějící číslo ve čtverci sudoku
Maják bez hlídače
A já jsem
Tvým námořníkem střídajícím Sirény
Bez hlasu
I chodící pózy

Venku se střílely ideály
Za tichého sténání
I výkřiků do tmy

Slíbili jsme jim bolest jako nejvyšší ekvivalent lásky
Vždyť je to jenom život
A život jde dál
I bez ideálů
Za víčky
Autor její alter ego, 10.06.2017
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Laika, Loveless, Frr, Alci, Iva Husárková, Morgenstern II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá

12.06.2017 18:28:02 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí